Zünd D3 - Dvojna produktivnost

Dva nosilca za maksimalno produktivnost

Serija D3 predstavlja nove standarde z inovativnim sistemom z dvema nosilcema orodij. Vsak od nosilcev je lahko opremljen z do tremi različnimi moduli in s tem lahko tudi podvoji količino razrezanega materiala v enem delovnem procesu. Inteligentni rezalni krmilnik optimalno določa proces rezanja med dvema nosilcema in s tem zagotavlja maksimalno produktivnost.

Natančnost na najvišji stopnji

Digitalni rezalnik Zünd je zelo natančen stroj. Od pogona do orodja – vse komponente so med seboj natančno povezane. Proizvedite vaše izdelke efektivno pri najvišji kvaliteti. Naredite močan vtis na vaše stranke s popolnimi izdelki.dnost.

Modularni koncept rezalnika

Zaradi svojega modularnega koncepta se lahko Digitalni rezalnik Zünd serije D3 v vsakem trenutku hitro prilagodi novim zahtevam. Ta edinstvena modularnost zavaruje vašo investicijo, saj rezalnik lahko hitro prilagodite vašim potrebam. Definirajte vaše proizvodne zahteve in sestavili vam bomo posebej za vaš proizvodni proces prilagojen rezalnik. Nadgradnja pa je mogoča tudi kasneje.

Najboljše razmerje med ceno in učinkovitostjo

Razmerje med ceno in učinkovitostjo je pri Digitalnem rezalniku Serije D3 naravnost odlično. Pri sestavi rezalnika je uporabljena najmodernejša tehnologija in najkvalitetnejši materiali. Fleksibilnost, zanesljivost in kvaliteta Digitalnega rezalnika Zünd je edinstvena in neprekosljiva.