Zünd G3 - Neprekosljiv performans in natančnost

Modularni koncept oblikovanja

Modularno orodje in sistemi za prenos materiala omogočajo enostavno prilagajanje rezalnika G3 specifičnim rezalnim zahtevam. Določite svoje proizvodne zahteve in izberite gradnike za vašo popolno kofiguracijo. Dodatki in nadgradnje so možni kadarkoli.

Donosnost naložbe

Inovativna tehnologija in vrhunska proizvodnja zagotavljata zanesljivost in nizke stroške vzdrževanja. Zaradi svoje modularne zasnove se lahko rezalni sistemi G3 prilagajajo vedno spreminjajočim se potrebam in izjemno dobro ohranjajo svojo vrednost.

Kakovosten in natančen razrez

Zünd G3 rezalniki so odlični pri doseganju izjemne produktivnosti in neprekosljive kakovosti reza. To je rezultat popolne simbioze med inteligentno tehnologijo nadzora in natančno mehaniko.

Industrijska uporaba

S tehnologijo in zgradbo, ki je zasnovana za proizvodnjo velikih količin, so G3 ploski rezalniki edinstveno prilagojeni industrijski uporabi in večizmenskemu, 24/7 delovanju. Svetovna servisna mreža kadarkoli zagotavlja razpoložljivost rezervnih delov.

Učinkovito držanje materiala

Energetsko učinkoviti in nastavljivi vakuumski generatorji zagotavljajo optimalno zadrževanje materiala. Nič več skrbi za materiale, ki se premikajo med obdelavo. Poleg odlične kakovosti reza boste nedvomno opazili tudi zmanjšano porabo energije.

Produktivnost

Presenetljiva produktivnost serije G3 je posledica uporabe inteligentne tehnologije nadzora, robustnih sestavnih delov sistema in prefinjenih orodij. Vse komponente sistema so popolnoma usklajene z namenom, da optimizirajo vaš proizvodni proces.