Zünd L3 - Učinkovit razrez usnja

Za boljše rezultate in kakovost

Dvignite svojo produktivnost izdelave čevljev na naslednjo stopnjo! Proces proizvodnje usnja, podplatov, vložkov in materialov s šablonami z večjo natančnostjo in učinkovitostjo, kot ste si lahko kdajkoli predstavljali. Z osilacijskim orodjem in vedno popolnim nožem vam Zünd L3 omogoča obdelavo usnja in drugih materialov s hitrostjo do enega metra na sekundo. Modul za luknjanje z dvema neodvisnima orodjema izdela do osem lukenj na sekundo. Z rezalniki za usnje Zünd vaša proizvodnja postane prvovrstna – učinkovita, ekonomična in vrhunske kakovosti!

Za večjo zmogljivost in stroškovno učinkovitost

Udobne usnjene zofe in naslanjači, oprema v pilotskih kabinah in volanski okraski luksuznih športnih avtomobilov – na rezalnikih Zünd so proizvedeni številni izdelki, s katerimi se srečujemo. Veliko znanih proizvajalcev v industriji usnja zaupa v rezalnike Zünd. To ne preseneča, glede na izjemno zmogljivost in produktivnost rezalnikov Zünd. Nizki obratovalni stroški in enostavna integracija v obstoječe proizvodne tokove še dodatno prispevajo k izjemno hitri ROI.

24/7 non-stop proizvodnja

Rezalni sistem L3 je zasnovan za non-stop proizvodnjo: rezanje / izdelava in natovarjanje / raztovarjanje potekajo hkrati. Zelena LED-lučka označuje, na katero območje je mogoče varno dostopati za razkladanje in ponovno nalaganje, medtem ko se proizvodnja nadaljuje na drugi strani.

Rezalnik po meri

Rezkalniki Zünd se uporabljajo tako za izdelavo prototipov kot tudi serijsko proizvodnjo ter nudijo rešitve za vsak proizvodni proces. Izbirate lahko med 17-imi različnimi velikostmi, široko paleto orodij in možnosti za ravnanje z materiali – vse so oblikovane za obdelavo različnih materialov glede na zahteve delovnega toka. Prilagodite svoj rezalnik, tako da ustreza vašim zahtevam in vašemu proračunu. Zapravite le toliko, kolikor funkcij potrebujete.