Zünd S3 - Hiter, prilagodljiv, kompakten

Modularni koncept oblikovanja

Modularna orodja Zünd in sistemi za prenos materiala olajšajo prilagajanje S3 sistema specifičnim rezalnim potrebam. Določite svoje proizvodne zahteve in izberite gradnike, ki bodo tvorili popolno konfiguracijo za vas. Dodatki in nadgradnje so možni kadarkoli.

Zasnovan za hitrost

Rezalni sistem Zünd S3 je hiter! Te izjemne hitrosti obdelave so posledica tehnologije inteligentne kontrole, naprednega pogonskega sistema in prefinjenega orodja. Sistem dopolnujejo orodja za optimalno sinhronizirano rezanje, perforiranje, označevanje in rezkanje.

Prilagodljiv proizvodni proces

Zasnova večfunkcijskega rezalnika S3 omogoča spremenljive proizvodne tokove. Skrbno premišljene možnosti za prenos materiala povečajo kapaciteto produkcije. Pri non-stop tandemskem delovanju se na primer istočasno odvijajo nalaganje, razlaganje in obdelava materiala.

Najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo

Cenovno učinkovitost S3 je izjemna. V razvoj tega sistema so bile vključene samo dokazane tehnologije in visoko kakovostne komponente. Prilagodljivost, zanesljivost in kakovost rezalne mize S3 sta edinstvena in nepremagljiva.