g3 rezalni sistem

Neprekosljiva natančnost in zanesljivost!

Kvaliteta na najvišji ravni

Zünd rezalniki serije G3 so izredno natančni obdelovalni stroji. Vse komponente so med seboj popolnoma koordinirane, od inovativnega pogonskega sistema do orodja za rezanje. Proizvajajte vaše izdelke na najvišji stopnji kvalitete, učinkovitosti in ekonomičnosti. Vaše stranke bodo navdušene nad rezultati izdelkov.

Modularni dizajn za maksimalno fleksibilnost

Rezalniki Zünd so narejeni modularno in predstavljajo veliko prednost na tržišču. Modulanost vam omogoča, da lahko v vsakem trenutku vaš G3 rezalnik nadgradite in prilagodite vašim zahtevam. Zündov koncept vam tako omogoča, da sestavite edinstven rezalnik, ki bo zadovoljil vsem vašim potrebam v proizvodnem procesu. 

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali najustreznejšo konfiguracijo rezalnika G3 za vaš proizvodni proces.

Neprecenljivo razmerje med ceno in zmogljivostjo

Razmerje med ceno in zmogljivostjo rezalnikov G3 je izjemno. Za izdelavo rezalnikov uporabljamo samo najsodobnejšo tehnologijo in najbolj kakovostne komponente. Kvalitete, zanesljivosti in prilagodljivosti rezalnikov G3 ne more doseči nobeden od konkurentov.

Maksimalna produktivnost

Celotna produktivnost rezalnega sistema G3 je brez primere. To dosežemo z uporabo inteligentne tehnologije krmiljenja, robustnih sestavnih delov stroja in izpopolnjene tehnologije rezanja. Vse komponente so med seboj popolnoma usklajene.