Promocijska ponudba za grafično industrijo

Zünd je tudi v letu 2020 pripravil posebno ponudbo za podjetja v grafični industriji. Vrhunski digitalni rezalnik Zünd G3 po znižani ceni za naročila do konca junija 2020.

 

 

Ponudba velja za rezalnike serije Zünd G3 z osnovno konfiguracijo za grafično industrijo v štirih velikostih delovne mize. Osnovne konfiguracije v tej ponudbi ni možno spreminjati, lahko pa se nadgradi z dodatnimi komponentami po rednih cenah:

– podajalni trak, OCC kamera, podaljšek mize …
– dodatni tretji modul
– orodja (orodje za zgibanje, orodje za perforacijo …)

Promocijska ponudba velja za naročila do konca junija, 2020. Kontaktirajte nas na email mario.vracko@digitalni-razrez.si ali pa nas pokličite na 00386 (0)40 304 525 in z veseljem vam bomo predstavili digitalni rezalnik Zünd ter pripravili informativno ponudbo.

Digitalni razrez embalaže – PROMO ponudba tudi v letu 2020

Ste se kdaj vprašali, zakaj je Zünd prva izbira v svetu digitalnega razreza materialov?
Odgovor je preprost – švicarski proizvajalec digitalnih rezalnikov slovi po svoji preciznosti, zanesljivosti, izpopolnjenih rešitvah, modularnosti, brezkompromisni kvaliteti in širokem spektru uporabe. Podjetja iz embalažne industrije ravno zaradi omenjenih lastnosti Zünd uvrščajo na sam vrh strojev za digitalni razrez materialov.

Tudi mnoga priznana podjetja v Sloveniji že vrsto let zaupajo Zünd tehnologiji in zdaj imate priložnost, da jo, po promocijski ceni, implementirate v svoj proizvodni proces tudi vi. V ta namen smo vam pripravili promocijsko ponudbo za digitalni rezalnik Zünd s konfiguracijo primerno za embalažno industrijo. Ponudba velja do 30.6.2020. Za vsa dodatna vprašanja in pripravo informativne ponudbe, smo vam na voljo na mario.vracko@digitalni-razrez.si ali na telefonski številki 00386 (0)40 304 525.

Dovolite nam, da se srečamo in vam osebno predstavimo ponudbo!

NOVO: Rezalno orodje PCT (Press Cutting Tool)

Zünd je orodje PCT (Press Cutting Toolrazvil za razrez valovitega kartona do debeline 7 mm. Odlikujejo ga visoka hitrost obdelave in izredno natančni rezi, primerljivi z rezultati, ki jih dobimo z izsekovanjem. 

Med procesom rezanja PCT orodje s posebej oblikovanim drsnikom pritiska na material vzdolž celotne rezalne linije. Ta pritisk omogoča uporabo vlečnih nožev, ki so hitrejši v primerjavi z oscilacijskimi noži. PCT se lahko uporablja na Digitalnih rezalnikih Zünd serije S3, G3 in L3 in je kompatibilen z Univerzalnim modulom ZS in ZP.  

Zünd na sejmu Fachpack 2019 – digitalni razrez na industrijski ravni

Na letošnjem Zünd razstavnem prostoru se vse vrti okoli učinkovitega avtomatiziranega rezanja najrazličnejših embalažnih materialov – od trdnega in valovitega kartona do zaščitne pene. Na sejmu Fachpack 2019, ki se bo letos odvijal od 24. do 26.9.2019 v Nurembergu, bo med drugim prikazano tudi, kako v resničnem proizvodnem procesu izgleda zanesljiv in popolnoma avtomatiziran postopek rezanja materialov.

Več različnih možnosti optimizacije prinaša trajno povečanje dobičkonosnosti. Od avtomatskega menjalca rezkarjev in robotike do popolnoma integriranih proizvodnih linij  z avtomatiziranim podajanjem materiala. Na sejmu Fachpack v Nürnbergu (hala 8, razstavni prostor 518) Zünd predstavlja nedavno razvit sistem nakladanja in razkladanja Zünd BHS150 za uporabo v industrijskih proizvodnih linijah. Z višino nakladalnega prostora do 1,5 m ponuja bistveno daljše neprekinjeno delovanje, kar pomeni visoko učinkovito, ekonomično proizvodnjo. Za prikaz neprekinjenega rezanja brez avtomatskega nakladanja materiala Zünd razstavlja digitalni rezalnik G3, ki je zasnovan za obdelavo valovitega kartona in embalažne pene na tandem vakum mizi. S takšno konfiguracijo se nakladnje in razkladanje materiala odvija, medtem ko stroj nadaljuje z razrezom brez prekinitev. Sistem rezanja je opremljen tudi z avtomatskim menjalcem ARC, ki lahko sprejme do osem različnih rezkarjev. To omogoča operaterju, da ima ves čas nadzor nad rezkarji in zmanjšuje čas potreben za menjavo le-teh, kar omogoča še učinkovitejšo uporabo sistema.

Aleksandar Lazič, vodja oddelka za embalažo pri Zünd-u pojasnjuje: “Proizvajalci embalaže delujejo pod stalnimi časovnimi in stroškovnimi pritiski. Naše modularne rešitve za rezanje in podajanje materialov so namenjene njihovim individualnim potrebam po avtomatizaciji in omogočajo, da je digitalna dodelava še bolj učinkovita in donosna”. Primer tega je kolaborativna tehnologija robotov. Zünd uporablja robotsko roko Universal Robots za prikaz konfiguracije, primerne za industrijske namene. Robot pobere razrezane dele iz rezalnega sistema Zünd S3 in jih postavi na vnaprej določene lokacije.

Načrtovanje, nadzor in spremljanje proizvodnega procesa so ključnega pomena za učinkovito proizvodnjo. Programska oprema Zünd Cut Center ZCC ponuja uporabniku celovit virtualni nadzorni center za digitalno obdelavo materiala. Z novimi funkcijami, kot so hitrejši način registracije in nadzorna plošča, ki nenehno prikazuje podatke o delovanju rezalnih sistemov, so še bolj uporabniku prijazna in prilagodljiva.

S sistemom Zünd BHS150 lahko proizvajalci embalaže izkoristijo ves potencial popolnoma avtomatizirane proizvodnje.

 

Copyright © 2019 Zünd Systemtechnik AG. Vse pravice pridržane. 

Novi izboljšani rezkarji

Zünd predstavlja nove rezkarje, z DLC prevleko. Ta zmanjšuje trenje in povečuje obstojnost, kar prinaša zelo kakovostne rezultate, kot tudi boljše delovanje in stroškovno učinkovitost. Priporočena je uporaba pri rezkanju akrila, aluminija, kompozitov in MDF plošč.

Zünd na sejmu FESPA 2019

 

Spoštovani,

vabimo vas, da nas obiščete na enem od največjih sejmov grafične industrije FESPA 2019, ki se bo odvijal od 14. do 17. maja 2019 v Münchnu (Nemčija).

Najdete nas v hali B5 na razstavnem prostoru F30, kjer vam bomo predstavili vsestranskost uporabe digitalnih rezalnikov Zünd:

  • Zünd D3 L-3200 z dvema nosilcema orodij, podaljškom mize in sistemom za nalaganje plošč
  • Zünd G3 XL-2500 z odvijalcem materiala in 3.6kW rezkalnim orodjem z avtomatsko menjavo rezkarjev ARC
  • Zünd S3 M-1600 z 1kW rezkalnim orodjem in tandem vakum mizo

Vsi rezalniki bodo opremljeni z Zünd OCC kamero za hkratni zajem vseh markerjev na delovni površini.

Naš predstavnik, g. Mario Vračko bo na sejmu prisoten 14. in 16. maja 2019.

V kolikor bi želeli rezervirati termin za predstavitev digitalnega rezalnika Zünd nas kontaktirajte na e-mail naslov: info@digitalni-razrez.si.

Za brezplačno dnevno vstopnico kliknite tukaj. V kolikor potrebujete pomoč pri izpolnjevanju nas pokličite ali nam pišite.

Več informacij o samem sejmu pa najdete na uradni spletni strani.

Pridružite se nam na sejmu FESPA 2019​​ in se prepričajte v vrhunsko kakovost Zünd digitalnih rezalnikov.