PREDNOSTI DIGITALNEGA RAZREZA

Učinkovito izdelajte enkratne in kratke naklade

Integrirani delovni procesi digitalne proizvodnje znatno zmanjšajo stroške na enoto. Preklopi na naših rezalnikih so hitri in večinoma samodejni. To vam omogoča izdelavo posameznih kosov tako stroškovno učinkovito kot velike serije.

Izdelujte rezane dele na najvišji ravni kakovosti

V primerjavi z večslojnim ali tradicionalnim izsekovanjem ostaja kakovost rezanih robov dosledno visoka. Enoslojni rezalniki nudijo bolj zanesljiv oprijem materiala.

Prihranite prostor – odrecite se matricam, opustite šablone

Pri tradicionalnem izrezovanju morate upravljati in vzdrževati nešteto matric. To stane čas za rokovanje in običajno zavzame veliko prostora. Prostor, ki bi ga zagotovo raje izkoristili bolj produktivno kot zgolj za shranjevanje orodij. Pri digitalnem rezanju bodo vaše izrezane datoteke zavzele zelo malo prostora v računalniku.

Režite dele z natančnostjo do najstrožjih toleranc

Vnaprej potiskani materiali, raztegljive tkanine, fini obrisi in podrobnosti – tudi v zahtevnih scenarijih, kot so ti, enoslojni digitalni sistemi za rezanje zagotavljajo izjemno natančnost. Ne glede na to, ali gre za prototip, majhne serije ali masovno proizvodnjo, velikost posla nikakor ne vpliva na kakovost reza.

Masovna proizvodnja delov, ki so enaki prototipom

Pred serijsko proizvodnjo so deli pogosto predstavljeni stranki kot vzorci. Digitalna tehnologija rezanja vam omogoča ustvarjanje popolnih prototipov. Ko so vzorci odobreni, lahko začnete s serijsko proizvodnjo s pritiskom na gumb. Končni deli so popolnoma enaki vzorcu.

Zmanjšajte napake in  odpadke

Delovni tokovi digitalne proizvodnje proizvajajo visokokakovostne izdelke – na zahtevo in z malo ali brez odpadkov. Inteligentna programska orodja zagotavljajo najvišjo možno učinkovitost pri nameščanju in “nestingu” delov. Povečajte izkoristek materiala in zmanjšajte odpadke na minimum. Digitalna proizvodnja odpravlja napake in zmanjšuje odpadke.

Na spremembe se odzivajte sproti

Digitalna proizvodnja vam omogoča, da v zelo kratkem času ugodite zahtevam strank po prilagoditvah. To ustvarja izjemno prilagodljivost pri načrtovanju proizvodnje in obdelavi po delovnih mestih.

Naj bodo vaši postopki rezanja dosledni in ponovljivi

Dela je mogoče preprosto shraniti, vključno z vsemi ustreznimi parametri. To ustvarja ponovljivost in povečuje kakovost vaših izdelkov. Digitalne podatke o rezanju naredimo pregledne in postopke rezanja popolnoma ponovljive.

Natančno izrezani potiskani ali vzorčasti materiali

Pri obdelavi vzorčastih ali vnaprej potiskanih materialov se lahko vedno zanesete na natančno izrezane kose, ki se popolnoma prilegajo. Optični sistemi zaznavanja zagotavljajo najvišjo raven natančnosti.

Naj bo vaše rezanje bolj prilagodljivo

Naložba v Zündov rezalnik pušča vse vaše možnosti odprte za prihodnost. Ne glede na to, ali se odločite razširiti svoje poslovanje na nove aplikacije ali obdelavo novih materialov, vam vaš rezalnik Zünd omogoča prilagajanje vsem novim zahtevam.