l3 rezalni sistem

Ergonomična rešitev za rezanje usnja!

Optimizirajte produktivnost

Usnje ter materiale za podloge, podplate in šablone, obdelajte natančno in učinkovito s sistemom rezanja L3. S pravo izbiro orodja lahko režete usnje tudi s hitrostjo do 1 m na sekundo. Z L3 lahko  izdelke iz usnja izdelujete ekonomično, učinkovito in kakovostno.

Učinkovit in ekonomičen

Zünd tehnologija rezanja usnja je izvor številnih izdelkov s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju. Od sedežnih garnitur, pisarniških stolov pa vse do avto sedežev, volanskih obročev,… Številni priznani proizvajalci v usnjarski industriji prisegajo na Zünd rezalni sistem L3.To seveda ni presentljivo, če upoštevamo izjemno učinkovitost rezanja, niske stroške obratovanja ter enostavno integracijo v vaš proizvodni proces. To vse zagotavlja hitro donosnost naložbe.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali najustreznejšo konfiguracijo rezalnika L3 za vaš proizvodni proces.

Rezalni sistem po meri

Rezalni sistemi Zünd se uporabljajo tako v proizvodnji kot tudi pri izdelavi prototipov. Ponujamo vam pravo rešitev za vašo proizvodnjo, prilagojeno vašim individualnim potrebam. Z različnimi velikostmi delovne površine in široko paleto orodij vam zagotavljamo popolno rešitev za vas.

Rezanje brez prestanka

Rezalnik L3 je zasnovan za neprekinjeno delovanje. Istočasno lahko na eni strani delovne površine režemo, med tem ko na drugi strani pobiramo razrezan material ter pripravimo novega za nadaljni proces. Zeleni LED trak označuje, na katerem območju se je končal delovni proces, kjer lahko pripravimo nov material.