Ukinitev tehnične podpore za PN serijo

Lansiranje digitalnih rezalnikov Zünd serije PN sega v leto 1997. PN serija se je na tržišču uspešno prodajala več kot desetletje. Z uvedbo serije G3 leta 2008 in serije S3 leta 2010, je bila serija PN odstranjena iz aktivnega prodajnega portfelja. Razpoložljivost rezervnih delov in tehnično znanje se je aktivno vzdrževalo v oddelku za poprodajno podporo. V zadnjih nekaj letih pa se je povpraševanje po rezervnih delih postopoma zmanjševalo in vedno težje je zagotoviti popolno razpoložljivost teh delov. Enako velja tudi za tehnično znanje, potrebno za profesionalno podporo rezalnikom serije PN.

Iz tega razloga bo Zünd konec leta 2022 ustavil tehnično podporo za PN serijo. Ustavitev tehnične podpore se bo zgodila postopoma. Od februarja 2021 bodo iz prodajnega programa odstranjene vse nadgradnje. Hkrati se bo ustavil tudi nadaljnji razvoj programske opreme GTK in PrepCenter. V avgustu 2021 bo zaustavljena 100% razpoložljivost rezervnih delov, v maju 2022 pa se zaustavi Zünd-ova servisna pomoč za serijo PN.

V našem podjetju Digitalni-razrez Zünd – Sportera d.o.o., vam bomo tudi po letu 2022 zagotavljali servisno podporo rezalnikom serije PN vendar bo ta podpora omejena, saj ne bo možno zagotoviti vseh rezervnih delov. V kolikor bi želeli nabaviti ključne rezervne dele na zalogo vas vabimo, da kontaktirate našega serviserja, g. Darka Krajnca, gsm +386 (0)41 718 659, ki vam bo pomagal z nasveti, kateri rezervni deli so ključni za nemoteno delovanje rezalnika serije PN.

V kolikor pa bi želeli zamenjati svoj rezalnik Zünd serije PN z novim modelom serije G3, S3, L3 ali D3 pa vam podjetje Zünd pri menjavi staro za novo, prizna dodatni 10% popust na vrednost novega rezalnika. Če vas zanima menjava PN rezalnika po sistemu staro za novo, nas lahko kontakitirate na +386 (0) 40 304 525 ali na email mario.vracko@digitalni-razrez.si. Možnost nabave rezalnika po sistemu staro za novo velja do konca leta 2022.